Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015


ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1984, Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΤΟΥ ΕΝ.Ε.Κ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΠΑΛΛΕΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 25 ΣΥΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡ.ΣΚ..
ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1985, ΤΟ ΠΑΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΑΔΟΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΝΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 1987, ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ", ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΙΟΥ. ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η "ΟΔΥΣΣΕΙΑ" ΤΟΥ ... ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ" ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ... 
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΟ ΠΟΥ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ: Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου